News

Wool for Warmth opens Delft Operations!

Stichting Wool for Warmth is growing and growing and growing! And today we opened an enormous new location in Delft. When we say enormous, we mean it. just have a look at the picture we took when we just arrived:

Wool for Warmth’s new location in Delft from 1 November 2021

Wij hebben ondersteuning gekregen van de gemeente Delft en Stichting Haella. Dankzij deze steun zijn wij in november 2021 op locatie Delft opgestart en hebben een inloopruimte op de Vulcanusweg kunnen huren. Er wordt actief gezocht naar breiers/hakers. Veel mensen weten ons al te vinden en kunnen naar hartewens wol uitzoeken om mutsen en dassen te breien/haken voor dakloze mensen in Nederland. 

2 thoughts on “Wool for Warmth opens Delft Operations!”

    1. Congratulations on the expansion in Delft! What an enormous space! Keep up the great work you all do!

Leave a Reply